Fram med grilldressen - det er vår!

Det har vært en strålende dag i dag i grunnen... Sola har i alle fall skint fra skyfri himmel.  Og etter en vanskelig periode med sykdom i familen og en litt for spennende livssituasjon forøvrig, så ser livet ut til å flate ut igjen og falle i vater.  Gud er god og livet er jammen godt å leve lell!

Jeg har fått gjort litt jobb i dag  - fire timer for å være helt nøyaktig. Og betalte timer til og med :-) Og så har jeg gått en ekstra lang trimtur med "Kompis". Helt i tråd med planverket mitt forøvrig. Jeg tror energien begynner å nærme seg en femmer på skalaen nå. I alle fall i enkelte perioder i løpet av dagen. Det er nesten så jeg mener at jeg kjente på lite granne joggelyst et øyeblikk i dag! Det spørs om jeg ikke må begynne å lete fram teite tights og joggesko og starte med litt forsiktig posering , eller kanskje spasering til og med, i sportstøy.  Sånn for tilvenningens skyld, mener jeg. Så det ikke kommer så brått på! Første april er jo tiden for å skru til litt på intensiteten i denne trimminga mi, så like godt å være føre var. Timene går kanskje sakte, men dagene går jammen fort nok.

Knasket gulerøtter, tomat , salat og en appelsin - minst nok til å fylle fem om dagen kvoten har jeg også gjort. Og så herlig variert du! Orange, rød, grønn og .. ok da.. en orange til....  Siden jeg slett ikke har lovet å kutte ned på akkurat det - bare spise mer kaninfor og drikke vann - så er jeg godt i gang med en bolle ( liten for all del...) potetgull som skylles ned med.. ja du gjettet riktig! Vann! Livgivende dråper fra Spindsoddens egen kilde. For sikkerhet skyld fra stettglass! En får oppmunter seg selv det en kan!

Og jeg bare sierdet. Det går an å velge å tenke positive tanker. Faktisk. De kommer ikke helt av seg selv bestandig. Det skal være visst. De kommer tvert imot ofte i mørkeblå utgave helt uten grunn. Men bare det å tenke at jeg må prøve å tenke annerledes er nok til at jeg faktisk kjenner at jeg tenker annerledes! Det skjer noe inne i hodet på en måte. Noen , muligens nær famile, vil nok på dette tidspunktet hevde at det skjer alt for mye inni der fra før av hos meg, og ikke bare av det briljante slaget... Men du får unnskylde om det er litt upresist uttrykt. Det skyldes bare begeistringen over det faktisk er lettere enn jeg trodde.  Og virker fortere enn jeg turde håpe på!

Så jeg fortsetter. Å prøve å gjøre det jeg må gjøre med mer entusiasme og energi .Som var forsettet i januar. Og å tenke over hva som tross alt er bra, når ting føles dårlig.  Akkurat som i februar.

Mars kan vi vel snakke mer om i morra! Akkurat nå er det fram med grilldressen, det er vår!

Hannele

 

Én kommentar

synskepeggy

03.03.2012 kl.10:45

Kjenner på vårfølelsen jeg også.Herlig !!!

Påskehelgen,da starter grillsesongen her.I år også, om dette nydelige været holder.

Ha en fin dag.Hilsen synskepeggy.

Skriv en ny kommentar

hannele

hannele

47, Farsund

Om min verden som selverklært trophywife, enhetsleder, næringsdrivende,l supporterfrue, shopoholiker og villaeier med manglende husmortendenser, tvillingmor, fostermor, hønemor, matmor og bokorm med forfatterambisjoner

hits