Vannvittig fornøyd!

Bare 9 dager igjen av januar, og ikke helt av veien å komme med en liten statusrapport på livsgnistprosjektet mitt nå tenker jeg!

 Jeg tok jo ikke akkurat noen brå start, og med  HELSE som hovedfokus for første kvartal og mer ENERGI som mål skulle det ikke være helt umulig for en  uttørka slappfisk å få til litt progresjon!? Målene er i alle fall konkrete og målbare!

Et av delmålene var å få i meg mer vann. En hel liter ekstra for å være nøyaktig. Og jo da, jeg kan med hånden på hjertet si at jeg drikker mer vann.  Hver dag.  Det har ikke vært så vanskelig heller for heldigvis har vi veldig godt  og friskt vann fra egen brønn ( og isbitmaskin på kjøkkenet om det kniper :-))

En liter er fire og et halvt av våre vanlige kjøkkenglass, men jeg kommer fort ut av tellinga der... Jeg har prøvd å holde oversikt ved å fylle to halvlitersflasker ommorgenen og tømme de i løpet av dagen,  men for å huske å få i meg nok må jeg ha en ekstra ekstra flaske i bilen og  noen andre lure steder.  Så det blir en slurk her og der utav det gjennom hele dagen. 

 Og det funker for meg, selv om jeg ikke kan rapportere helt sikkert på kvantum...

Jeg føler meg nå som en knusktørr plante  ( da hinter jeg ikke om humoren min ) som endelig har blitt litt bedre vannet. Blitt mer fuktig rett og slett! Deilig. Ingen fler episoder hvor jeg føler meg ubehagelig inntørka nå. De første dagene var det ikke behov for noen ekstra tissepauser en gang, selv om jeg tømte inn literen og vel så det. Det sier kanskje noe om grunnvannsstanden i kroppen min....  Og så har det har gitt litt andre gode ringvirkninger også fordi det automatisk har fått meg tilå være litt sunnere i matveien.

 Som ringer i vann! ( Foto: Scanstock)

Vann fyller jo magen det også, og hjelper uten tvil på fordøyelsen. I tillegg blir det liksom litt ubehagelig å velge brus eller saft når en holder på med et sånnt eksperiment!  Men jeg kjenner at det ikke er blitt en vane dette her helt ennå, for jeg må ta meg selv i nakken og VELGE et vannglass i ny og ne.

Det er vel derfor jeg tross alt burde få dreis på registreringen også for å minne meg selv på jobben og være sikker på at målet nås.

Ellers så er jeg foreløpig vannvittig fornøyd :-)

Hannele

Følg med på facebookgruppa Hanneles verden  -livsgnist og arbeidslgede ved å gå inn HER  Velkommen!

2 kommentarer

fruensvilje

23.01.2012 kl.07:40

God morgen.Ja vann er viktig for alt liv på jorda.Selv har jeg vært på rehabelitering 3 ganger og da er vann en ting det terpes mye på det å drikke nok:))

Mendet er vanskelig å holde fast over lengre tid så mulig du kan ha nytte av et registrering skjema,lykke til videre

Gry Robertsen

23.01.2012 kl.08:14

Man burde være flinkere til å få i seg mer vann...kjente jeg ble inspirert av innlegget ditt:-) ha en fin dag...

Skriv en ny kommentar

hannele

hannele

47, Farsund

Om min verden som selverklært trophywife, enhetsleder, næringsdrivende,l supporterfrue, shopoholiker og villaeier med manglende husmortendenser, tvillingmor, fostermor, hønemor, matmor og bokorm med forfatterambisjoner

hits