Utsikt fra stjernene... intet mindre!

Året 2012 er ikke bare forandringens år, det er også året for muligheter og optimisme! Intet mindre i følge det altid moteriktige bladet Elle. Hvor årets trender og det livsviktige årshoroskopet troner side om side ( Jeg kjøpte bladet pga de seriøse artiklene selvsagt, hva tar du meg for?)

Elle er god på mote. Det er noe alle vet. Hvor etterettelige de er på spådomsfronten er jeg imidlertid ikke helt sikker på. Men jeg lar meg gjerne oppmuntre når jeg nå først sitter her med bladet i hånden!

For det stjerneklare rådet om å omfavne livet, ha tro på deg selv og skap deg din egen verden slik du vil den skal være i det nye året er da en fristende oppfordring! Mitt mantra dette året, jeg er vekt må vite, er nemlig: "Jeg har tro på meg selv".

Og det virker kanskje selv uten at jeg prøver! Så hvilken effekt kan jeg ikke få om jeg trår til og sier det til meg selv et par til femten ganger i speilet om morgenen... jeg har tro på meg selv, Jeg har TRO på meg SELV, JEG HAR TRO PÅ MEG SELV!!!! For hva kan gi meg bedre selvtillit om ikke stjernene?

Blakk som ei kirkerotte, leser jeg med glede og entusiasme videre at Jupiter ( skjønne planet) belyser investeringssektoren i horoskopet mitt det første halve året ( hva nå det kan bety?). Jeg håper inderlig at det betyr at pengene vil strømme inn. Helst ikke ut. Skjønt jeg bør visst investere litt. Helst før juni. Det er nemlig om våren allting gror!

Og Neptun... Neptun vil sørge for at jeg får oppleve inspirerende perioder og oppløftende øyeblikk. Men også perioder med skuffelser og forvirring... Det hadde jeg aldri trodd! Men nå vet jeg hva jeg kan forvente! Og gleden er stor siden skuffelsen og forvirringen har herjet allerede, da kan jeg jo vente besøk av et oppløftende øyeblikk når som helst!

Jeg får også en utfordring i å opprettholde en profesjonell distanse til kollegaer mens jeg fokuserer på arbeidsoppgavene mine.. Interessant blir det i alle fall siden jeg arbeider for meg selv i eget firma, men kanskje blir jeg så desperat at jeg antaster noen likevel? Håper det i tilfelle er noen som i det minste setter pris på trakasseringen... Ikke min skyld om de ikke liker det. Det sto skrevet i stjernene!

Men den største gaven fra Neptun til meg er evne til kreativ nytenkning! Jeg skal tenke i nye baner og fange opp det andre ikke ser! Det vil gi meg verdsettelse, forfremmelse og enda mer penger i kassa! $$$$

Og så skal jeg få reise selvsagt, og utvide min horisont! Og treffe spennende og interessante mennesker og få er større og mer levende sosialt nettverk!

Ja... Er det mulig å være heldigere med horoskopet? Å ja da. Det er enda ikke slutt: Jeg skal få fornyet og gjenoppdaget mitt forhold til min kjære partner også. Ja, hvis jeg har en. Som jeg jo har :-) og siden han også er vekt  vil  jo det bli fantastisk! Om vi har en positiv innstilling og sann kjærlighet i hjertet vel å merke.

Hadde jeg ikke hatt en kjekkas for hånden allerede, så ville det dukket opp en ny venn, en romantisk interesse som ville stimulere meg til nye høyder. Det er nesten så jeg bytter ut gamle Hansen med utsikter til noe slikt! Men siden en slik forbindelse kanskje ikke varer, og jeg er en ufullstendig og litt fortapt kvinne uten en partner ved min side så sitter han vel egentlig ganske trygt.

Utsikt fra stjernene? intet mindre.

 Hannele

2 kommentarer

Silje

16.01.2012 kl.21:54

Ha en fin kveld :-)

kamerasilje

16.01.2012 kl.22:27

Takk for kommentaren :D

Skriv en ny kommentar

hannele

hannele

47, Farsund

Om min verden som selverklært trophywife, enhetsleder, næringsdrivende,l supporterfrue, shopoholiker og villaeier med manglende husmortendenser, tvillingmor, fostermor, hønemor, matmor og bokorm med forfatterambisjoner

hits