Ingen lur, bare tur!

Å du verden så kry jeg er i dag!  Klokka er over ti på morgenkvisten og jeg har faktisk ikke krøpet til sengs igjen. Tvert imot har jeg vært ute på trimtur! Det er jenta si det..

Kan ha noe med at Hansen ikke er hjemme så jeg måtte trå til og  kjøre unger og tanteunger på skolen helt sjæl! Litt glatt ned Spindsoddbakken var det, men ikke så glatt som opp Kirkebakken... Men fram kom vi. Ned igjen og... Og så trasket kompis og jeg rundt Mosvoldtjønna. Hvor jeg trodde det skulle være tomt og stille sånn på morgenkvisten. Men den gang ei. Der var det horder med damer som trasket i vei. Med og uten staver og i full mundur som om de hadde tenkt seg høyt til fjells mens skravla gikk. Et tips til Farsunds Avis sine utskremte medarbeidere kan jo være å ligge på lur i buskene der borte på Mosvold og så legge seg på hjul etter talatrengte damer på tur. Da sitter informasjonen løst skal jeg si deg...


Kompis i farta! Litt for mørkt for bilder i morges, men stilen var ikke helt ulik den på dette bildet fra i fjor! (Foto: Eget)

Men nå er ikke jeg ansatt i Se og Hør, så min munn er lukket med syv segl . 20 minutter av dagens trim ble i alle fall unnagjort. Kan desverre ikke skryte av at det ble  kondisjonstrening. Utallige detaljer som måtte undersøkes grundig og en million trær som måtte markeres, senket tempoet til bedagelig vralting i perioder. Men vi brukte 20 minutter! Æresord! 

Og siden jeg satte bilen under broa og spaserte opp, og temmelig sikkert må ned igjen snart om det ikke skjer et under og bilen kommer hjem av seg selv, så VOILA!  Dagens trim er i boks!

Hannele

3 kommentarer

littlebiird

13.01.2012 kl.17:28

Heheh :3 Fint bilde, nydelig hund ;*

OKBente

13.01.2012 kl.18:26

Flott bilde! Litt trim er bedre enn ingen trim:-)

hannele

14.01.2012 kl.19:40

OKBente:Såsant som det er sagt!

Skriv en ny kommentar

hannele

hannele

47, Farsund

Om min verden som selverklært trophywife, enhetsleder, næringsdrivende,l supporterfrue, shopoholiker og villaeier med manglende husmortendenser, tvillingmor, fostermor, hønemor, matmor og bokorm med forfatterambisjoner

hits