Vinn "Øyeblikk" - Paulo Coelho's vakre årsplanlegger

"I Magien - og i livet - finnes bare øyeblikket. NÅET. Tiden måles ikke på sammen måte som avstanden mellom to punkter. Tiden "går" ikke. Vi mennesker har enorme vanskeligheter med å leve i øyeblikket; vi tenker alltid på hva vi har gjort, på hvordan vi kunne gjort det bedre, på konsekvensene av det vi har gjort, hvorfor vi ikke gjorde som vi burde gjort."

(Paulo Cohelo -Alef)

Forfatteren, filosofen og kristenmystikeren  Paulo Cohelo er en ordets alkymist,  og må regnes som en av vårt århundres mest innflytelsesrike mennesker der han motiverer, gleder, trøster ,provoserer  sine lesere og skaper debatt over hele verden med sin slående enkle, men krevende dype tekster og bøker.

Paulo Coelho  kan vise til over 130 millioner solgte bøker oversatt til 71 språk og utgitt i 168 land og han har   nærmere 7 millioner tilhengere på facebooksiden sin som liker, kommenterer og deler hans daglige drypp av med filosofi og livsvisdom!


Mitt og ditt eksemplar av årsplanleggeren "Øyeblikk"!

Hvis du har lyst til å vinne Paulo Coelhos årskalenderen  for det nye året 2012 : "Øyeblikk" krydret med  tankevekkende og inspirererende sitater fra hans bøker og vakkert og fargesprakende  illustert a Catalina Estrada inspirert av den colombianske jungelen, kan du  enkelt bli med i trekningen ved å:

  1. Gå inn på facebooksoden min PRIORE KOMMUNIKASJON og deretter dele linken til denne konkurransen på facebooksiden din.
  2. Er du allerede tilhenger av  PRIORE, kan du nøye deg med å dele linken til konkurransen.
  3. Har du ikke facebook kan du selvsagt isteden dele linken til konkurransen på bloggen din. HUSK da å si fra i kommentarfeltet at du er med på konkurransen!

(Årskalenderen "Øyeblikk" trekkes på torsdag  27. oktober)

Hannele

4 kommentarer

~°Nilenna°~

21.10.2011 kl.21:18

Jeg har allerede fått denne årsplanleggeren av min kjære! :)

hannele

22.10.2011 kl.23:52

~Nilenna~: Så bra! Det tyder vel på kvalitet :-)

Britt Sunde

24.10.2011 kl.08:58

Delt på facebook! :-)

hannele

24.10.2011 kl.11:12

Britt Sunde: Fint! Takk. Jeg setter deg på trekningslisten med en gang!

Skriv en ny kommentar

hannele

hannele

47, Farsund

Om min verden som selverklært trophywife, enhetsleder, næringsdrivende,l supporterfrue, shopoholiker og villaeier med manglende husmortendenser, tvillingmor, fostermor, hønemor, matmor og bokorm med forfatterambisjoner

hits