Men veska mi får du aldri!

Si meg hvilken veske du bruker og jeg skal si deg hvem du er! Vesker er  jo ikke bare en praktisk dingseboms laget for oppbevaring av viktige eiendeler og annet rot. Det er også et viktig trendtilbehør. Vesker kan redde hele antreket eller lage en liten katastrofe ut av den mes trendy outfit. Det finnes lekre dyre vesker, og billige stygge vesker og definitivt også omvendt.  Hvordan er veska di? 

Slik er i alle fall veska mi:

Skulderveske: Bærer du helst romslige skuldervesker? Da signaliserer du visstnok at du er en praktisk type. Du liker å kunne ta med deg det du trenger når du skal ut, men likevel ha hendene fri. Om du ikke akkurat er en være en slave av moten, så er du  likevel trendy og liker å ta deg godt ut!  

Hvem liker ikke å både være praktisk og ta seg godt ut! Heldigvis så har jeg en sånn! Eller fire fem sånne....

 Noen liker mora og andre dattera - finnes for enhver smak.

Liker du heller små, snertne skuldervesker som du klemmer under armen? Da er du gjerne en sofistikert kvinne med høy status eller ettertraktet jobb. Eller kanskje du gjerne vil bli en slik kvinne?

Oj - teller fake, små saker. Kjøpt på Gran Canaria? Trodde ikke det nei. Men skjønner tegninga, nå løper jeg og kjøper!!!

Mammas  lille gule... Finnes den i rød?

Handlenett: Har du sansen for handlenett-vesker  i mønstrede stoffer, med et ironisk slogan på eller kanskje med reklame for et museum eller et kulturetl arrangement? Dette viser at du er sosial og travel, uten å ta deg selv for høytidelig. Du har sans for humor og  ofte også en kultivert smak som du ikke er redd for å vise fram.

Nix, nope, not. De tar jeg med til stallen for å ha striglesaker i....  Jeg synes det er god sans for humor jeg å gi hesten veske med reklame for museer og bøker. Hørt om lesehest?

Håper den ikke reklamerer for "fuck for forrest"....Clutc: Sverger du til clutchveska?  Da er du trolig veldig trendbevisst. Og du er beinhard til å prioritere. I en clutchveske er det ikke plass til både hårspray, foundation og ekstra strømpebukse. Du har bare med deg et par små ting på fest, fordi du er trygg nok på deg selv til å vite hva du trenger og hva du helt fint klarer deg uten. Og skulle du trenge å ha med deg noe mer, så kan du vel overlate det til kveldens date og hans lommer?

Å ja! Elsker å klype i clutcvesker.  Langfingret som jeg er. Folk som virkelig er langfingret i betydningen tyvakig har gode dager med meg på byen med clutc - aner ikke hvor jeg har lagt den...

 Say no more! Sort hvitt er godt nok for meg!

Designerveske: - Det er ikke en veske. Det er en Birkin! Er det slik du svarer når du får  komplimenter for veska di, betyr dette at du er et riktig luksusdyr. Du har en meget eksklusiv smak, og elsker å omgi deg med pene, dyre ting. Men du kan også være usikker, og bygger desverre mye av selvtiliten din på hva andre synes om deg og tingene dine. Det er derfor viktig for deg å stikke deg litt fram og bli beundret av menneskene rundt deg. Hvis du er mann, så se opp for denne typen kvinner - de kan være ganske krevende...

Jeg er desverre ikke krevende og luksusdyret har trange kår.... men ville gjerne vært en bitch  om jeg kunne.... Grrrrrr!

 På den annen side. Det er mye artig å få kjøpt for 40 000 kroner...

Superstore vesker: Disse er veskenes svar på one size fits all.  Du er praktisk anlagt, men samtidig litt lat og orker  ikke skifte veske for enhver anledning. I tillegg liker du å være forberedt på ulike værtyper og begivenheter. Og i denne veska har du plass til alt.. og litt til. Slik ser det ut oppi den også... 

Seff. Men finner ikke hverken nøkler eller mobiltelefonen min igjen oppi en sånn. Liker ikke panikkfølelsen det skaper, så jeg  forsøker å ligge unna. Stapper heller alt for mye i den vanlige skulderveska. Så den ser ut som en stuffa kjøttpølse...

 Gi supersizeveska di til gubben. Så får han plass til alt verktøyet.....Så, hvilken vesketype er du? Jeg er definitivt den forvirra typen......men  en ting vet jeg. Veska mi får du aldri!

Hannele

9 kommentarer

Bliss

08.06.2011 kl.10:44

Jeg bruker alle slags vesker! Fra rosa, barnselige til enorme victoria vesker til bittesmå håndvesker.

Kine Berntsen

08.06.2011 kl.10:45

Vesker generelt er vel stas :) Liker clutch og store vesker, men ikke bag-størrelse..

Unknownforlife.-Konkurranse <3

08.06.2011 kl.10:53

Bruker aldri veske :P Sier det noe a?

Tonita - kommenterer tilbake

08.06.2011 kl.10:55

jeg bruker ikke vesker! har lommer, hehe ;-)

Håper du får en kjempe fin dag! Du kan bli dagens blogg hos meg :-D

Stine :)

08.06.2011 kl.11:13

Jeg bruker utrolig mange forskjellige vesker :) Fra store til små =)

Kamilla Haaland

08.06.2011 kl.11:14

Bruker alt mulig! :)

Elisabeth

08.06.2011 kl.11:19

Har solkortkonkurranse på bloggen min:-)

Signe Sivertsen

08.06.2011 kl.12:01

Eg er ein av dei forvirra eg òg! Artig innlegg :)

rakelogannie

08.06.2011 kl.12:14

bruker vesker :-D

http://rakelogannie.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hannele

hannele

47, Farsund

Om min verden som selverklært trophywife, enhetsleder, næringsdrivende,l supporterfrue, shopoholiker og villaeier med manglende husmortendenser, tvillingmor, fostermor, hønemor, matmor og bokorm med forfatterambisjoner

hits