Märthas engler daler ned i skjul?

Jeg er ikke så forundret over at Märtha oppfordrer til å sende engler til Japan jeg. Blant alt den dama har funnet på så er ikke dette på langt nær det rareste. Husk hun er gift med Ari Behn....Og selv om jeg ikke tror at det er mulige eller hjelper det minste, så er jeg ganske overbevist om at hun mente det godt. Hun tror antagelig fullt ut på englemakten likesom vi  kristne tror på bønnekraften. Så jeg lar min tvil  komme henne til gode, og velger å  tro at Mährta verken tenkte å tjene penger på tragedien i Japan eller på noen måte mente engler skulle være en erstatning for annen hjelp til de som så sårt trenger det. En fjær, særlig fjær fra kongelige englevinger, har en tendens til å bli til sju struts. Minst.

 Det jeg er forundret over derimot. Veldig forundret over - bortsett fra at hun kunne finne på å gifte seg med Ari Behn - er at hun ikke skjønte hvilken steinblokk som ville falle ned over hennes hode så snart ordene var ute av munnen. Eller rettere sagt skrevet  på fjesboka. Ikke denne gangen heller. Hvordan kan hun, etter alle de trampene i media-klaveret - unngå å  skjønne at hverken hun selv eller eller medengel Elisabeth kan komme med en slik uttalelse uten at det blir uro i fjøset?

Hvordan kan hun gå ut i media like forundret og forrurettet hver gang? Hukommelse som en gullfisk? Uendelig blåøyd eller rett og slett uvillig til å se realitetene i øyene? Rettferdig eller ikke. Engler daler desverre ikke lenger ned i skjul i vår flombelyste mediehverdag. I alle fall ikke Märtha sine.

3 kommentarer

mojita

17.03.2011 kl.13:12

Veldig bra skrevet. Jeg har også laget ett innlegg om denne fru Behn som ikke helt har bakkekontakt. Det er nok fordi hun stadig flakser med vingene sine.

Thea

27.03.2011 kl.21:09

Jeg syns det er flott at prinsessen våger å kjempe den gode sin sak selv om ho får kritikk og blir latterliggjort.

hannele

27.03.2011 kl.21:29

Thea:Synes velegentlig det jeg og, men skjønner ikke at hun liksom ikke husker fra gang til gang hvordan verden er og at folk vil være kritiske nesten uansett hva hun gjør. Hun burde få hjelp til å læres eg å blåse i det og ikke bli så deppa hver gang!

Skriv en ny kommentar

hannele

hannele

47, Farsund

Om min verden som selverklært trophywife, enhetsleder, næringsdrivende,l supporterfrue, shopoholiker og villaeier med manglende husmortendenser, tvillingmor, fostermor, hønemor, matmor og bokorm med forfatterambisjoner

hits